Cautare

2134 de rezultate pentru "grupul roche" (3.25 secunde)
Grupul Google, amendat cu 25.000 de dolari in legatura cu programul StreetView Grupul Google va fi nevoit sa achite o amenda in valoare de 25.000 de dolari pentru obstructionarea unei anchete a autoritatilor americane asupra interceptarii de date legate de programul de cartografiere ilustrata StreetView, relateaza AFP.
Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial operand mai multe tipuri de magazine : ... Prezent in 32 de tari din lume cu peste 9.500 magazine, grupul Carrefour numara peste 471.000 de angajati.
Datele au aratat ca, rata incidentei cancerului era mai mai mare in grupul expus, riscul crescand cu 16% cu fiecare examen medical.
Grupul Medical Romgermed, alaturi de Tiriac Auto si Ford, a ajuns la sinistratii din Judetul Buzau, intr-o actiune umanitara. ... Dar, intr-o urmatoare actiune, Grupul Medical va ajunge din nou la ei cu haine, carti si altele necesare.
joi (20 februarie), in intervalul 16:00-20:00 vineri (21, 28 februarie, 7 martie), in intervalul 16:00-20:00h sambata (22 februarie, 1, 8 martie), in intervalul 10:00-16:00h Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa.
Intrucat un roman din trei este supraponderal- unul din patru este obez, in Romania sunt peste 3,5 milioane de obezi, doar 10% dintre acestia merg la un control medical si numai 1% dintre ei sunt inclusi intr-un program national de educatie impotriva obezitatii, GRUPUL MEDICAL ROMGERMED a lansat Programul de slabit - Pachet "Controlul Greutatii".
Fachiru' in rolul lui Oprescu Colegii din grupul Divertis, dar si alte personalitati din show-biz-ul romanesc au decis sa-l ajute printr-un concert caritabil.
grupul DoReMi, cu un spectacol de dans si momente artistice vocale, Corul de copii Allegretto, cu o tradite de peste 40 de ani si cu numeroase participari peste hotare si Corul de copii Radio, infiintat in 1945 si distins cu titlul de ambasador cultural al Uniunii Europene.
Stergerea datoriilor pe care grupul condus - din punct de vedere scriptic din umbra, dar, in realitate, pe fata - de cel mai mare inginer pe care l-au dat finantele romanesti in ultimii 15 ani, Corneliu Iacobov, este o bomba pe care liderii PSD si-au plasat-o singuri sub fotolii.
Judecind dupa secretomania asa-zisei celule de criza, grupul de rapitori ar pretinde o suma de bani. ... Grupul va prefera sa incaseze orice suma de bani, fie ea cit de mica, decit sa ramina cu niste cadavre. ... Grupul ar putea considera ca si-a indeplinit misiunea.
Judecind dupa secretomania asa-zisei celule de criza, grupul de rapitori ar pretinde o suma de bani. ... Grupul va prefera sa incaseze orice suma de bani, fie ea cit de mica, decit sa ramina cu niste cadavre. ... Grupul ar putea considera ca si-a indeplinit misiunea.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Deputatul Liviu Mugurel Sarbu si-a anuntat ieri in plenul Camerei demisia din grupul PSD, precizand ca va activa in continuare ca parlamentar independent.
PNL-PD 161, PRM 69, UDMR 32, iar grupul minoritatilor nationale 18 mandate. ... In aceste conditii, Alianta PNL-PD nu poate intruni, prin intelegeri politice cu PUR, UDMR si grupul minoritatilor, votul majoritatii parlamentarilor, reusind, impreuna cu acestia, doar 230 de voturi, fata de PSD care ar intruni 239.
Comisia pentru agricultura si silvicultura este alcatuita din opt deputati PSD, sase deputati PNL, patru de la PD, trei de la PRM, doi de la UDMR, doi de la PUR si unul de la grupul minoritatilor.
Grupul, reunit la sfarsitul saptamanii trecute, a facut o trecere in revista a tuturor autoritatilor de management din cadrul politicii de coeziune si a nominalizat responsabili cu domeniile care vor beneficia de fonduri structurale incepand cu anul 2007.
Cozmin Gusa a ajuns parlamentar de rand, iar grupul PD din Camera Deputatilor isi va alege, saptamana viitoare, o noua echipa de conducere.
Patru deputati PRM si-au anuntat miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, demisia din grupul parlamentar al acestei formatiuni, trei dintre ei urmand sa activeze ca deputati in grupul Partidului Conservator.
El sustine ca partidul, cu "grupul Geoana" la conducere, se indreapta spre un dezastru total, PSD devenind un partid de mana a doua si le cere celor vinovati de situatie sa demisioneze.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a anuntat, in sedinta de plen de luni, ca Gabriel Tita-Nicolescu s-a retras din grupul independentilor lui Oprea (aservit lui Basescu si PD-L) incepand din 27 aprilie. ... Dupa plecarea lui Tita, grupul independentilor numara 27 de parlamentari.
google-analytics.com